• Uw gezondheid op nr. 1
  • Veilig betalen via beveiligde vebinding 
  • Lage verzendkosten Ä 4.95
  • Gratis verz. v.a. Ä 55,- (ex. btw) *
  • Breed assortiment

Natuurlijke smaak
Terwijl andere zoetstoffen vaak een kunstmatige smaak hebben, smaakt Sukrin als suiker en ziet er vrijwel hetzelfde uit. Het wordt afgemeten op dezelfde wijze, en kan gebruikt worden voor het bakken maar ook voor het verkrijgen van een zoete smaak in warme of koude dranken.

Helemaal natuurlijk
Sukrin bestaat uit erythritol en komt van nature voor in onder andere peren, meloenen en champignons, maar ook in het menselijke lichaam. Sukrin bevat gťťn kunstmatige componenten.

Calorie-vrij en geen glycemische index
Studies laten zien dat Sukrin geen invloed heeft op de insuline- of bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dat betekent dat Sukrin veilig gebruikt kan worden voor en door diabetici. Het is ook gunstig bij ADHD, een laag koolhydraat dieet of bij een candidadieet.

Tandvriendelijk
In tegenstelling tot gewone suiker veroorzaakt Sukrin geen tandbederf. Sukrin is resistent tegen metabolisme door orale bacteriŽn die tandplak en cariŽs kunnen veroorzaken.

Gedraagt zich als een antioxidant
Sukrin helpt om schadelijke vrije radicalen in ons lichaam te neutraliseren, en functioneert daarmee dus als een antioxidant.

Licht verteerbaar
Vele zoetstoffen kunnen reeds bij het consumeren van relatief kleine dosis een opgeblazen gevoel, diarree en winderigheid geven. Sukrin draagt nauwelijks tot niet bij tot deze ongewenste neveneffecten. Meer dan 90% van Sukrin wordt snel geabsorbeerd in de dunne darm en binnen een periode van 24 uur onveranderd uitgescheiden.

"Weetjes"
 Als u met Sukrin gaat bakken kunt u als richtlijn 75 gram suiker is 100 gram Sukrin aanhouden (smaak is natuurlijk individueel). Als u voor het eerst Sukrin gebruikt adviseren wij u voor een goed resultaat niet meer dan circa 20% van het totaal aan ingredienten door Sukrin te vervangen. Mocht u meer suiker willen vervangen, adviseren wij u Sukrin+ aan. Deeg dat moet rijzen (en dus gist bevat) reageert niet zoals dat met gewone suiker het geval is. Na het bakken is het eindresultaat wel nagenoeg hetzelfde.
 

 

BENVITAL SUKRIN 500GR

 0 reviews

Gebruik Sukrin zoals kristalsuiker, voor in de thee of koffie, om mee te bakken of in desserts. Sukrin is een natuurlijk en caloriearm alternatief voor zowel suiker als voor kunstmatige zoetstoffen.

* Smaakt en ziet eruit als suiker
* 100% natuurlijk
* Geen calorieŽn
* Verhoogt de bloedsuikerspiegel niet
* Werkt als een antioxidant in het lichaam
* Ideaal om mee te koken en te bakken
* Tandvriendelijk

Inhoud: 500GR
EAN code: 7090017540012
  voor  €8,09  
Aantal
Toevoegen aan boodschappenlijst

Natuurlijke smaak
Terwijl andere zoetstoffen vaak een kunstmatige smaak hebben, smaakt Sukrin als suiker en ziet er vrijwel hetzelfde uit. Het wordt afgemeten op dezelfde wijze, en kan gebruikt worden voor het bakken maar ook voor het verkrijgen van een zoete smaak in warme of koude dranken.

Helemaal natuurlijk
Sukrin bestaat uit erythritol en komt van nature voor in onder andere peren, meloenen en champignons, maar ook in het menselijke lichaam. Sukrin bevat gťťn kunstmatige componenten.

Calorie-vrij en geen glycemische index
Studies laten zien dat Sukrin geen invloed heeft op de insuline- of bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dat betekent dat Sukrin veilig gebruikt kan worden voor en door diabetici. Het is ook gunstig bij ADHD, een laag koolhydraat dieet of bij een candidadieet.

Tandvriendelijk
In tegenstelling tot gewone suiker veroorzaakt Sukrin geen tandbederf. Sukrin is resistent tegen metabolisme door orale bacteriŽn die tandplak en cariŽs kunnen veroorzaken.

Gedraagt zich als een antioxidant
Sukrin helpt om schadelijke vrije radicalen in ons lichaam te neutraliseren, en functioneert daarmee dus als een antioxidant.

Licht verteerbaar
Vele zoetstoffen kunnen reeds bij het consumeren van relatief kleine dosis een opgeblazen gevoel, diarree en winderigheid geven. Sukrin draagt nauwelijks tot niet bij tot deze ongewenste neveneffecten. Meer dan 90% van Sukrin wordt snel geabsorbeerd in de dunne darm en binnen een periode van 24 uur onveranderd uitgescheiden.

"Weetjes"
 Als u met Sukrin gaat bakken kunt u als richtlijn 75 gram suiker is 100 gram Sukrin aanhouden (smaak is natuurlijk individueel). Als u voor het eerst Sukrin gebruikt adviseren wij u voor een goed resultaat niet meer dan circa 20% van het totaal aan ingredienten door Sukrin te vervangen. Mocht u meer suiker willen vervangen, adviseren wij u Sukrin+ aan. Deeg dat moet rijzen (en dus gist bevat) reageert niet zoals dat met gewone suiker het geval is. Na het bakken is het eindresultaat wel nagenoeg hetzelfde.
 

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.


Uw naam: *
Uw review: *
Beoordeling:  
Slecht Goed

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Verstuur review
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
E-mailadres ontvanger: *

Voer de tekens in die in onderstaande afbeelding worden getoond

Code vernieuwen

Stuur naar een vriend

De persoon die dit heeft gekocht keek ook naar de volgende producten